Přírustky č. 26

Krásný sváteční den milí čtenáři,
jelikož mám dnes přítele v práci a můj psí společník si dává dvacet, také tak trochu díky tomu, že dnes pošta nechodí, jsem se rozhodla sepsat přírustky, které mi udělaly radost v 15. týdnu roku 2017, dnes.

Venku to už druhý den vypadá na správné aprílové počasí, ráno krásně svítilo sluníčko, zatímco teď to vypadá na déšť a já si nemůžu pomoct, ale opravdu bych nejraději zalezla zpátky do pelíšku, zachumlala se pořádně do deky a ještě si pospala :-)

No, myslím, že lépe uděláme, když se spolu půjdeme podívat, jaké knihy mi doplnily knihovničku, co říkáte ? 



Jako první mi dorazil recenzní výtisk od Omegy. Na jejich stránkách jsem se účastnila konkurzu na novinku Lahodně s Ellou Džusy a smoothies pro každý den a byla jsem velmi ráda, že jsem byla právě pro tuhle malou knížečku vybrána :-)






Anotace
30 nových receptů v kapesním vydání od autorky bestselleru Lahodně s Ellou.

Tato kniha je první ze série plánovaných knih chutných, výživných a superrychlých receptů v malém formátu. Ella miluje smoothies a džusy! V této knize shromáždila 30 zcela nových a unikátních receptů na výživné smoothies a úžasné džusy s použitím snadno dostupných surovin rostlinného původu, plných lahodných chutí.

Jednoduché a rychlé – prostě ideální pro každodenní shon. Vychutnejte si borůvkovo-hruškový snídaňový koktejl, energií nabitý zelený sen nebo lahodný mátovo-kokosový shake. 

Knihu můžete sehnat již od 168 korun, stačí se podívat zde.


Jako další mi dorazil recenzní výtisk z Moby. Zaujal mě krimithriller Deona Meyera - Kobra. I když jsem později zjistila, že se jedná o čtvrtý díl ze série, tak jsem byla ujištěna, že by to nemělo vadit, za což jsem ráda. Příště se budu muset lépe dívat.


Anotace
Krveprolití v penzionu poblíž Franschhocku musí mít na svědomí profesionální vrah – tři
oběti, tři přesné zásahy do hlavy. Nevysvětlitelná rytina plivající kobry a zběsilý mediální
kolotoč nejsou to jediné, co Bennyho Griessela
od Jestřábů hodně zneklidňuje. To poslední, 
co teď potřebuje, jsou problémy. Touha sáhnout
opět po láhvi ho nutí lhát kolegům i svému
sponzorovi u Anonymních alkoholiků. A stěhování k Alexe byla chyba. Velká chyba... 

Knihu můžete sehnat již od 241 korun, stačí se podívat zde.


Další balíček mi udělal velkou radost. Před čtrnácti dny jsem totiž recenzovala knihu pro nakladatelství Metafora. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, že ? Jenomže kniha mi došla v elektronické podobě, no a jelikož nedávno konečně vyšla v tištěné podobě, tak byla paní Helena z Metafory tak hodná a knihu mi zaslala. Mockrát jí za to děkuji, jelikož se mi kniha doopravdy moc líbila. A o jakou knihu se tedy jedná ? 
Celou dobu tady mluvím o naprosto úžasném románu, který nese název Malé černé a devět žen. 
Na recenzi narazíte zde.


Anotace
Půvabný, vtipný a neodolatelně hravý román, vynalézavě propojující osudy devíti žen prostřednictvím jedněch malých černých, které každé z nich vstoupí do života a vnesou do něj podmanivé kouzlo.
 
Natalie je prodavačkou v obchodním domě Bloomingdale‘s a hlavu má plnou svého bývalého přítele, právníka, který se po rozchodu zasnoubil s jinou. Felicia dvacet let vskrytu miluje svého šéfa, jenž před časem ovdověl a neví si se svou samotou rady.
Těmto a dalším ženám – například mladé modelce, která čerstvě přijela z farmářské Georgie, hollywoodské divě, která se snaží prosadit na Broadwayi, nebo třeba veleúspěšné absolventce prestižní vysoké, která nemůže najít práci, a tak si na sociálních sítích vytváří báječný život podle svých představ – se jako mávnutím kouzelného proutku začne proměňovat život díky jedněm šatům sezóny, dokonalým malým černým, kterých se každý touží dotknout… 

Knihu můžete sehnat již od 175 korun, stačí se podívat zde.


Jako další kniha mi dorazila chystaná novinka taktéž z nakladatelství Metafora. Opět se jedná o knihu v elektronické podobě, která spatří světlo světa na konci dubna a já jsem na ni doopravdy zvědavá. Myslím, že jste tuto připravovanou novinku jistě zaregistrovali, jedná se o knihu Ví o tobě z pera Sarah Pinborough.

Anotace
LOUISE opustil manžel kvůli jiné, a tak se jediným mužem v jejím životě stal její syn. Proto Louise pracuje na poloviční úvazek, aby je uživila a zároveň mohli být spolu. Všechno se však změní, když se objeví

DAVID, mladý, úspěšný a natolik okouzlující, že Louise nemůže uvěřit, že by o ni muž jako on nejenže mohl zavadit pohledem, ale že ho dokonce snad i přitahuje. To se ovšem dost zkomplikuje v okamžiku, kdy potká jeho ženu

ADELE, překrásnou, elegantní a roztomilou bytost, z níž se rychle stane Louisina nová přítelkyně. Oba aktéři dokonalého páru Louise naprosto uchvátí a každý z nich ji po svém vtahuje do spletité sítě jejich manželství, v němž má Louise zatím netušenou zásadní roli.

A najednou, ve chvíli, kdy je oba trochu víc poznává, zahlédne trhliny. Je David opravdu tím mužem, za něhož ho měla? A je Adele opravdu tak křehká a zranitelná, jak působí? Jaká strašlivá tajemství oba skrývají a jak daleko zajdou, aby je uchránili? 


No a jako poslední mi do e-knihovničky přistál dáreček od Mystery Pressu a to novela Marie Rejfové - Kdo má pod čepicí. Za tento milý dáreček mockrát děkuji a jsem zvědavá, jak se mi bude líbit :-)

Anotace
Když se malířka z Prahy Josefína Divíšková přestěhuje do Brodu a smíří se s tím, že život učitelky na malém městě je jedna velká otrava, její kolega z práce je nalezen mrtvý. Díky své zvědavé povaze a vrozenému talentu dostávat se do problémů téměř na každém kroku, se Josefína zaplete do vyšetřování případu. Musí si poradit nejen s řadou humorných situací, ale i s příšerně sympatickým komisařem Tvrdíkem z pražské kriminálky. Podaří se jim společně odhalit vraha?

E-BOOK OBSAHUJE NOVELKU KDO MÁ POD ČEPICÍ A JAKO BONUS PRVNÍ ČTYŘI KAPITOLY Z ROMÁNU KDO JINÉMU JÁMU KOPÁ!




To by bylo z mých týdenních přírustků všechno. 
Přeji Vám opravdu Veselé Velikonoce, užijte si prodloužený víkend, nespalte mazance a beránky a mějte se moc krásně :-)

Pinky  




Na co se můžete v brzké době těšit ?
 chystám recenzi : Cress - Marissa Meyerová
 chystám recenzi : Čistá láska - Jana Benková
 chystám recenzi : Můj dědeček by mě popravil - Jennifer Teegeová
 chystám recenzi : Ví o tobě - Sarah Pinborough

14 komentářů:

  1. Hezké kousky :-) Také mám Ví o tobě a už jsem ji začala číst. Jsem pak zvědavá na recenzi od tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-)
      Jinak je to super, ráda si pak přečtu tu tvoji, snad budeme obě spokojené :-)

      Vymazat
  2. Moc pěkné kousky :) Malé černé mi přišly také, stejně tak Ví o tobě a ještě mě čeká na recenzi Nejchladnější dívka ve městě chladu :)
    Užij si knížky a také přeji krásné Velikonoce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se nám bude kniha líbit. Malé černé byly skvělé. Nad nejchladnější dívkou jsem chvíli přemýšlela, ale pak jsem z ní dostala strach :-D

      Vymazat
  3. Super nové kousky, pro mě je lákavé "Kdo má pod čepicí" a možná i "Malé černé..." - ale počkám si na recenze a pak se rozhodnu. Krásné sváteční čtení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Monči, na malé černé už je recenze napsaná, nad obrázkem je "proklikátko" přes které se na recenzi dostaneš :-) Jinak pokud tě láká pod čepicí, tak ji mají na palmknihách za 39,- :-)

      Vymazat
  4. Pěkné kousky :-) Lahodně s Ellou mi přišlo také :-) Krásné Velikonoce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti kniha líbí, jsou tam zajímavé recepty, že ? :-)

      Vymazat
  5. Ví o tobě vypadá dobře. Taky na recenzi knihy M. Rejfové jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jsem na Ví o tobě fakt zvědavá, očekávám od toho naprostou pecku :-)

      Vymazat
  6. Krásné úlovky :) Kniha Ví o tobě vypadá hodně dobře, a koukám že nejsem jediná koho zaujala :) Krásné Velikonoce a užij si čtení nových kousků :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné kousky :) Ví o tobě a Kobra mě zaujaly :) Hezké čtení a Velikonoce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Ví o tobě aktuálně čtu a zatím jsem spokojená :-)

      Vymazat