Rozbalovačka č. 4

Krásné páteční dopoledne,

dnes nebudeme rozbalovat balíček, který mi přišel poštou, ale mimořádně se s Vámi chci podělit o knihu, pro kterou jsem si včera odpoledne byla.




Předem se chci omluvit za kvalitu fotek. Bohužel fotit opravdu neumím a při focení s bleskem se mi blesk škaredě odrážel na obálce a díky sychravému počasí i to světlo doma není nic moc...


Teď už přejdeme ke knize, kterou Vám tady chci ukázat :-)




Ano ! Je to dlouho očekávaná kniha, o které se o prázdninách hodně mluvilo :-)




Anotace :
Dominik a Robert provozují luxusní Panský klub, který se drží jediné zásady, "Náš zákazník, náš Pán". Lilian Ganonová, mladá a zhýčkaná nezbednice, k tomu nevlastní dcera kandidáta na prezidenta, okusí tuto zásadu na vlastní kůži. Celý její svět se rázem převrátí vzhůru nohama, když se jednoho dne nedobrovolně ocitne v klubu a je nucena projít výcvikem na Společnici, aby byla následně doručena zákazníkovi. V ten samý moment se rozjede doslova hra o přežití a není vůbec jisté, jestli se jí podaří dostat pryč. Ve světě, ve kterém je lidstvo postihnuto nemocí, která zabraňuje rozkladu mrtvol a morálka lidstva je na svém absolutním minimu, není jisté absolutně nic.

Panský klub je příběh odehrávající se v brutálním a zvráceném světě, ve kterém je hlavním uměleckým směrem Nekrotismus a sexuální touhy nabývají těch nejbizarnějších podob. A byť k tomu název svádí, rozhodně neočekávejte, že v rukou držíte erotický román, po kterém se budete červenat až za ušima. Na takové něžnosti není v Panském klubu místo.

Pokud jste si mysleli, že jste již viděli a četli vše a nic Vás již nedokáže překvapit či šokovat, Panský klub Vás donutí tento názor přehodnotit.


Danovi ještě jednou mnohokrát děkuji a dnes se do knihy rovnou pouštím, tak jsem velice zvědavá, jaká bude :-)

A co vy ? Četli jste ukázku knihy ? Líbila se Vám ? Chystáte se číst celou knihu ? Určitě se se mnou podělte v komentářích, budu se těšit.

Mějte se krásně,
Pinky :-)

12 komentářů:

  1. Také se na ni chystám, jen ještě nevím, kdy mi dorazí. Ukázka byla dost zajímavá a lákavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ti dojde co nejdříve a budeš s ní spokojená :-)

      Vymazat
  2. Ukázku jsem četla no a jsem teda zvědavá na zbytek knihy. Tak ať se ti pěkně čte!:)

    OdpovědětVymazat
  3. O knize jsem dosud neslyšela :o) Zajímavá anotace, jsem zvědavá na tvou recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se divím, že tě minula, o prázdninách se o ní hodně mluvilo :-) Každopádně nejen anotace, ale i kniha samotná je zatím velice zajímavá, hodně čtivá :-)

      Vymazat
  4. Krásný přírůstek :)
    Dost mě láká, takže se těším na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Anotace zní dost zajímavě. Těším se na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Slyším o knize poprvé, ale nevypadá to vůbec špatně. :)

    OdpovědětVymazat