Rozbalovačka č. 1



Krásné slunečné úterý všem. Dneska mi přišel balíček, ze kterého mám ohromnou radost o kterou se s Vámi chci podělit.  Přišel mi můj historicky první recenzní výtisk a to od Dobrých knih. Tímto bych Dobrým knihám chtěla moc poděkovat. 

A co mi to vlastně přišlo ? 


Balíček byl doopravdy pečlivě zabalený :-)




Někteří už možná tuší, co se pod fólií ukrývá....





Ano ! Je to ona ! Než jsem tě poznala od Jojo Moyesové. Spolu s knihou mi v balíčku udělaly radost i záložky/pravítka/školní rozvrh :-)




Anotace :
Louisa Clarková je obyčejná dívka žijící mimořádně obyčejným životem. Má ráda svou práci v bistru, svého dlouholetého přítele a svět, který končí s hranicemi malého rodného městečka. Svůj život by za nic nevyměnila. Když však bistro zavřou, Louise měnit musí. Svět Willa Traynora naopak žádné hranice nemá. Je to svět adrenalinu, velkých obchodů i peněz, svět možností bez omezení. Will svůj život miluje. Když ho však nehoda upoutá na kolečkové křeslo, ví, že už ho nebude moci žít jako doposud. Jen těžko si lze představit více nesourodou dvojici než náladového a depresivního Willa a jeho novou optimistickou a upovídanou ošetřovatelku Louise… Romantický příběh o dvou lidech, kteří nemají nic společného, dokud jim láska k nohám nepoloží celý svět. S ním však i otázku, jak vysokou cenu je člověk ochoten zaplatit za štěstí toho, koho miluje.


Na tuto knihu se opravdu moc těším a hned zítra se do knihy začtu. A co vy ? četli jste tuto knihu ? Líbila se Vám ? Určitě se se mnou o své dojmy podělte, ráda si přečtu Váš názor.

Mějte se krásně,  
Pinky :-)

14 komentářů:

  1. Doufám, že se Ti bude líbit. Už jsem ji četla a je to jedna z nejlepších knížek, jaké jsem letos přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od téhle autorky je prý skvělé snad všechno :). Sama jsem ještě nic nečetla (snad to brzy napravím). Přeji krásné čtení! :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, také jsem slyšela, že její knihy doopravdy stojí za to :-)

      Vymazat
  3. Přeji pěkné čtení! Mně se moc líbila, zážitek byl ještě umocněn osobní zkušeností :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, tohle byla moje první "moyesovka" :) ať se líbí!

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju knihu! Moje prvni od Jojo a taky ta nejlepsi. Mozna bych rekla nejvic urvana kniha na svete :D
    Katy

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluji. :) Skvělý výběr, kniha je prostě skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já od Jojo zatím nic nečetla, ale mám v plánu to změnit. Každopádně tahle kniha vypadá zajímavě a těším se na recenzi. Ať se líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Kniha se mi doopravdy líbila, byl to doopravdy silný zážitek. Teď ji jen musím vstřebat, než o ní začnu psát. Měj se hezky :-)

      Vymazat