Rozbalovačka č. 2



Krásné středeční odpoledne. Dnes máme poslední srpnový den a já se chci s Vámi podělit o další knižní balíček, který mi před chvílí dorazil.

Náhodou jsem na tuto knihu narazila za hezký peníz a neváhala jsem ani chvíli, jelikož jsem měla už delší dobu v plánu obohatit o tuto "krásku" svou knihovničku.

A jaká kniha mi vlastně dnes udělala radost ? 




Tato kráska opravdu nepatří mezi nejštíhlejší, má celých 1016 stran :-)



A v obálce se ukrývalo "TO" od Stephena Kinga



Anotace :
Příběh o klaunovi Pennywiseovi, který je ztělesněním věčného zla a který zabíjí děti v mainském městečku Derry. Parta kamarádů kolem Billa Denbrougha, říkající si „Smolaři“, se mu rozhodne čelit nejen proto, že Billův mladší bratr byl jednou z klaunových obětí. Na podzim 1957 se dávají do boje – Smolaři versus Pennywise – s úmyslem zničit ho. Avšak v roce 1985 je TO znovu zpátky – a tentokrát je Billem a spol. už opravdu rozladěné!

O této knize jsem toho slyšela už hodně a doufám, že nezklame má očekávání.A co vy ? četli jste tuto knihu ? Líbila se Vám ? Určitě se se mnou o své dojmy podělte, ráda si přečtu Váš názor.

Mějte se krásně,  
Pinky :-)

9 komentářů:

  1. Asi prvýkrát vidím tú knihu fotenú zboku ... až ma tá hrúbka trochu vystrašila..
    ja som ju teda čítala ako e-knihu a prvú Kingovku ,no a musím povedať, že to bolo neskutočne zbytočne rozťahané, samý opis, kopec krát zbytočne omieľané veci, co čitatela ani nezaujímajú .... skrátka, King je takýto skoro vo všetkých svojich knihách. Horor by som to tiež nenazývala, skôr psycho, pretože na dnešnu dobu toto nevystraší asi nikoho.
    Od Kinga milujem len Čtyři roční doby, top v mojom rebricku noviel... ale TOto som naozaj ani nedocitala ... asi po 200 strankach som tu rozvlacnennost uz nedavala.
    Ale samozrejme sto ludi, sto chuti... takže mozno sa ti bude paciť!
    Anet☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář ! :-) Uvidíme jaká bude, Kingovu tvorbu já můžu. Přiznávám, že mám velká očekávání, tak uvidíme, jestli mne kniha potěší, nebo naopak zklame. Měj se krásně :-)

      Vymazat
  2. No tak ta je fakt tlustá :-D A přeji příjemné čtení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Je to poněkud širší kousek :-) Měj se krásně.

      Vymazat
  3. No jsem zvědavá jak dlouho ti bude trvat ,než ji přečteš .

    OdpovědětVymazat
  4. Jéjda! Tihle bucláči v paperbacku nevydrží moc dlouho pohromadě, ale třeba ta tvoje na tom bude lépe než moji zástupci měkkých cvalíků :) Přeji ať se líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Já se toho moc nebojím, menší opravy kdyžtak zvládnu sama /jsem knihařka :-)/, každopádně doufám, že knížka dlouho vydrží. Každopádně moc děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tedy, to je porádný tlusťoušek :D
    Já ji mám rozposlouchanou jako audioknihu :)

    OdpovědětVymazat