Panský klub | Daniel Kapča



Píše se rok 2177 a lidstvo nemá žádné morální zábrany. Hlavním uměleckým směrem se stal nekrotismus, který je nyní velice populárním. Mrtvá těla prostě frčí a lidé jsou velice kreativní, co se jejich využití týče.

Sexuální touhy nabyly těch nejbizarnějších podob a právě pro to je zde Panský klub. Klub provozovaný Dominikem a Robertem. Klub jenž je připravený na všechny vaše choutky, zde se totiž řídí heslem "Náš zákazník, náš Pán." Stačí pouze zaplatit a veškerá vaše přání se rázem stávají skutečností.


Dominik s Robertem se právě účastnili dalšího z Nekrotických bálů, když byli vyrušeni lordem Cohenem s lákavou obchodní nabídkou. 

Jeho touha po mladé Lilian je tak silná, že ji prostě musí mít !

...Dominik se otočil na Cohena : "Máme dohodu, " a zadíval se přitom na něj pohledem, který znamenal přijetí výzvy.

"Já věděl, že jsem se ve vás nemýlil. Kdy ji mohu očekávat ?"...

Lilian Ganonová je nevlastní dcerou kandidáta na prezidenta. Lilian vymetá jeden večírek za druhým a náležitě si užívá života. Díky svému životnímu stylu na sebe strhává pozornost, která vrhá špatné světlo právě na jejího otce.

Jednoho dne se Lilian probouzí na místě, ze kterého jen tak neunikne. Dovídá se, že se ocitla v Panském klubu a musí projít výcvikem na Společnici a následně být doručena muži, který si ji objednal. 
Její svět se rázem zhroutil jako domeček z karet a Lilian se nehodlá vzdát bez boje. Díky jediné chybě se Lilian za trest dostává na místo, odkud se dívky vracejí pouze zřídka...

Bude Lilian doručena zákazníkovi nebo celý obchod ztroskotá ? Vyvázne z klubu živá a zdravá ? 


Tato kniha mne zaujala už na první pohled svou obálkou. Ta je doslova úchvatná a já jsem se na ni nemohla vynadívat :-) 

Kniha začíná varováním pro budoucí čtenáře, následuje předmluva, ve které autor vysvětluje co ho k psaní dovedlo a jak tato kniha vlastně vznikala. 

Prolog je napsán velice lechtivě, čtenář by se mohl mylně domnívat, že se jedná o erotický román, nicméně zdání klame a tak následuje 21 samostatných kapitol, které zakončuje epilog.

V začátku knihy nás autor seznamuje se záhadnou nemocí, která v minulosti postihla lidstvo a díky níž se v budoucnosti všechno převrátí vzhůru nohama a zvrácenost lidí se vyšplhá až na nejvyšší možnou mez. 


Opravdu jsem nečekala, že mě tato kniha až tak zaujme, ano, anotace byla lákavá a obálka to u mne vyhrála na celé čáře. Ale to, co na mě čekalo uvnitř knihy bylo naprosto úžasné. 

Bylo to zvrácené, vzrušující, místy vtipné a já jsem se královsky bavila. Autor nesázel situace v knize tak, jak mu zrovna přišly pod ruku. Celý děj má úžasně promyšlený a propracovaný. 

Autor báječně popsal nejen postavy a jejich charaktery, ale pohrál si i s vykreslením okolí, což se mi velice líbilo a má fantazie díky tomu pracovala na plné obrátky.

Samotná kniha je napsána neskutečně čtivě, od knihy se mi vůbec nechtělo odcházet. Vůbec by mě nenapadlo, že je to autorova první kniha !

I když si myslím, že je má představivost velice barvitá, tak tento svět, ve kterém se příběh odehrává by mě nejspíš nenapadlo vymyslet. Autor disponuje naprosto úchvatnou, místy až zvrácenou fantazií. Možná jsem divná, ale doopravdy se mi to líbilo ! 


Tato kniha určitě není pro každého, nicméně si myslím, že si si své čtenáře určitě najde a nebude jich málo. Zvláště v české tvorbě je tato kniha něčím výjimečným. Takovým malým pokladem pro malé zvrhlíky, kterým nad touto knihou srdce zaplesá (ano, jsem jedním z nich).


Závěrem bych chtěla říct, že mi bylo ctí tuto knihu zrecenzovat. 
Tímto bych chtěla Danielovi poděkovat za recenzní výtisk a doufám, že tato kniha nebyla jeho poslední, kterou jsem měla možnost si přečíst. 

Knihu si můžete zakoupit přes oficiální stránky knihy (zde),

popřípadě také v klasických knihkupectvích. 
Nezapomeňte také sledovat Facebookové stránky knihy, kde naleznete spousty dalších informací a novinek. 

Rozhovor s Danielem Kapčou zde.



Název : Panský klub

Autor : Daniel Kapča
Nakladatelství : Vlastním nákladem 
Počet stran : 344





A co vy ? Zaujala Vás tato kniha ? 
Četli jste ukázku ? 
Máte v plánu si přečíst celou knihu ? 
Neváhejte a o svůj názor se podělte v komentářích :-)

14 komentářů:

  1. Téda...to zní zajímavě :o) super recenze, která mě hodně nalákala a podnítila mou zvědavost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Za sebe můžu jedině doporučit k přečtení :-)

      Vymazat
  2. Obálku jsem chválila Danielovi už přes zprávy a hodně me kniha tím zaujala. Za chvilku ji už budu mít u sebe a těším se na ni jak malá :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že se máš na co těšit, a obálka, do té jsem se zamilovala :-)

      Vymazat
  3. Skvělá recenze! :)
    Kniha mě opravdu dost láká, tak třeba se mi v budoucnu do rukou dostane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Ano, je to něco jiného, a já můžu jedině doporučit. Určitě bude na blogu o tuto krásku soutěž, tak můžeš zkusit své štěstí :-)

      Vymazat
  4. Parádní recenze! Knížku si zapíšu do seznamu, rozhodně jsi mě na ni nalákala! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Určitě stojí za to. Plánujeme o tuto knihu taky soutěž, tak třeba ... :-)

      Vymazat
  5. Wow, tak tohle okamžitě řadím na vrchol své TBR. Tyhle "zvrácený" knížky fakt můžu :D Skvělá recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Byla jsem doopravdy překvapená a nadšená :-) A všem malým "zvrhlíkům" můžu jedině doporučit :-)

      Vymazat
  6. Páááni! Když jsem viděla, že se na tuhle knihu chystáš, tak jsem se vážně těšila na recenzi a musím uznat, že to čtení musí byt super. ;-) Asi si ji zařadím na nekončící seznam. :-)
    Moc hezká recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mnohokrát děkuji :-) Byla vážně úžasná, doporučuji :-)

      Vymazat
  7. Z knižky som čítala pár strán, ale musím povedať, že to asi nebude moja šálka kávy. Na to mám zrejme príliš živú predstavivosť :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se kniha líbila, nicméně já jsem takové malé čuňátko :-)

      Vymazat