Přírustky č. 25

Krásné sobotní odpoledne milí čtenáři,
opět se nám sešel týden s týdnem a tak je čas na shrnutí přírustků za 14. týden roku 2017.
Pomaličku se dostávám do jakéhosi útlumu, co se týče nových knih, uvidíme jak tomu bude v následujících týdnech.
Tento týden mi do knihovničky přibyly celkem 4 kousky. Jedná se o 3 přírustky do mé virtuální knihovničky a jeden přírustek do té mé domácí chlouby :-) 


Kromě toho, že teď za knihy moc neutrácím, tak se ze mě stal pěkný flink. Pořád mi chybí sepsat recenzi na knihu, kterou jsem přečetla v březnu. Je jí kniha "Tohle nevyžehlíš" od Blanky Svobodové a já Vám slibuji, že nejpozději do dvou dnů bude recenze konečně na blogu.
S tím souvisí také měsíční shrnutí, které je pozdrženo kvůli chybějící recenzi, ráda bych v něm totiž měla doopravdy všechny knihy, které jsem v březnu přečetla.

Tak, teď už se půjdeme mrknout na ty přírustky :-) Jako první mi dorazila recenzní e-kniha a to díky nově navázané spolupráci s Palmknihami. Přemýšlela jsem, jakou knihu si vybrat a nakonec zvítězil Dvůr trnů a růží, na který jsem po nadšených ohlasech velice zvědavá. Zatím mám za sebou teprve tři kapitoly, tak na nějaké hodnocení je ještě brzy.




Anotace
Úžasný a mrazivý příběh na motivy příběhu Krásky a Zvířete. Když devatenáctiletá lovkyně Feyre zabije v lese vlka, odvleče ji podivný tvor do svého doupěte, které se ukáže být jiným světem. Tam zjišťuje, že únosce není zvíře, ale Tamlin – jedna z nesmrtelných bytostí, které kdysi vládly světu. Nenávist se postupně mění v lásku a Feyre musí přijít na způsob, jak zachránit tajuplný svět i svého únosce.


Nejlevnější cenu knihy Dvůr trnů a růží najdete na portále Srovname.cz



Další e-knihou, která mi přistála v knihovničce jsou Báječné dny. Na knihu jsem velice zvědavá, hned jak dočtu recenzní eknihy bych se do ní chtěla pustit.



Anotace
Student medicíny unese dívku svých snů a vydá se s ní na neobvyklou odyseu napříč Brazílií. 
Teo Avelar je samotář. Žije se svou paraplegickou matkou a svým psem v Riu de Janeiru, nemá mnoho přátel, většinou rozmlouvá jen s mrtvolami ve fakultní laboratoři. Dokud nepotká Clarice. Spontánní, exotickou, ambiciózní studentku, která sní o tom, že bude psát filmové scénáře. Jeden má zrovna rozpracovaný: „Báječné dny“ o třech kamarádkách, které vyrazí na road trip po Brazílii, aby našly lásku. Teo začne Clarice stalkovat, až ji jednoho dne unese odhodlán podniknout s ní cestu podle jejího scénáře.
Temný, napětím překypující psychologický thriller o projížďce na sedadle spolujezdce, z níž vám bude běhat mráz po zádech. 


Nejlevnější cenu knihy Báječné dny  najdete na portále Srovname.cz


Další knihou, která mi dorazila byla klasická papírová kniha. Jedná se o recenzní výtisk, tentokrát z Dobrých knih a knihu jsem zaregistrovala zhruba v době, kdy vyšel její druhý díl. Jsem na ni opravdu zvědavá a těším se, že si u knihy báječně odpočinu. 


... jedná se o "kouzelné přání", knihu, která je určena nejen dětským čtenářům. Sama jsem na ni opravdu zvědavá a těším se, až na ni přijde řada...


Anotace
Zazvonil zvonec a pohádky je konec… Ale jak to vlastně bylo dál? Když kouzelná kniha přenese dvojčata Alex a Connera na záhadné místo, netuší, že se jim právě splnil sen všech dětí. Ocitli se v zemi pohádkových příběhů! Brána do světa lidí se ale uzavřela a vypadá to, že není cesty zpět. Čeká je neuvěřitelné dobrodružství plné překvapení, kouzel a setkání s postavami, které znají z pohádek. Nepůjde však jen o setkání milá a příjemná. Boj dobra se zlem totiž nikdy neskončil…

Nejlevnější cenu knihy Kouzelné přání  najdete na portále Srovname.cz


Poslední knihou, která mi tento týden udělala radost je recenzní e-kniha od Mystery pressu a jedná se o jejich horkou novinku s názvem Dřív než ji najde. Tato kniha vypadá jako naprostá pecka. Mě po přečtení anotace doopravdy nalákala a jsem zvědavá jak se mi tento thriller bude líbit.

Anotace
MUSÍ NAJÍT SVÉHO OTCE DŘÍV, NEŽ ON NAJDE JI…

Obyvatelé poklidného městečka Silver Bay na pobřeží New Jersey ten příběh dobře znají: jednoho nedělního večera v září roku 1991 uspořádal Ramsey Miller večírek pro sousedy a potom zavraždil svou krásnou ženu a tříletou dceru.

Všichni se ale mýlí. Dcera unikla. Teď už jí bude osmnáct a má plné zuby života v utajení. Posledních patnáct let se v rámci programu na ochranu svědků pod jménem Melanie Denisonová skrývala v malém městě v Západní Virginii – její otec totiž nebyl nikdy dopaden…

Navzdory přísným pravidlům Melanie navázala vztah s mladým učitelem z místní střední školy, nyní je deset týdnů těhotná a nechce, aby se její dítě muselo schovávat jako ona. Vzepře se svým opatrovníkům a vezme věci do vlastních rukou. 

Melanie se vrací do Silver Bay a doufá, že dokáže to, v čem úřady selhaly: najít svého otce dřív, než on najde ji.

Nejlevnější cenu knihy Dřív než ji najde  najdete na portále Srovname.cz


Tak to by bylo z mých týdenních přírustků doopravdy všechno. A co vy ? Zaujaly vás některé z výše zmíněných knih ? 
Nebo jste sami ulovili nějaký zajímavý kousek na který mi chcete dát tip ? Neváhejte a napište, budu se na Vaše komentáře těšit :-)

Mějte se krásně a užívejte 
Pinky 


Na co se můžete v brzké době těšit ?
❀ chystám recenzi na Tohle nevyžehlíš 
chystám recenzi na Cress

22 komentářů:

  1. Zeme pribehu, ta me neustale laka, az na ty mlade hrdiny... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké přírůstky :) Já mám doma už skoro rok Dvůr trnů a růží a pořád se k němu nemůžu dokopat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Po večerech ho čtu a zatím dobrý, ale jsem teprve v první třetině, tak čekám kdy se to pořádně rozjede :-)

      Vymazat
  3. Dvůr trnů a růží se mi líbil strašně moc už netrpělivě vyhlížím pokračování. :) A Země příběhů mě taktéž zaujala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá jak se mi bude líbit :-) Země příběhů má nádhernou obálku, uvidíme, jak na tom bude obsahově :-)

      Vymazat
  4. Moc pěkné kousky :) Dvůr trnů a růží je skvělá kniha :) A Dřív než ji najde mě také láká :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) doufám že mě dřív než ji najde nezklame a splní má očekávání :-)

      Vymazat
  5. Moc hezké přírůstky :) Na Zemi příběhů a Dvůr trnů a růží se taky chystám. Jsem zvědavá jak se ti budou líbit! Měj se krásně a užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda. Dobrý vkus! Nejvíce mě láká Báječné dny. Asi si ji pořídím ^^

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné přírůstky. Dvůr trnů je perfektní a už pomalu běžím do knihkupectví pro druhý díl :). Země příběhů mě také moc láká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Dvůr se čte dobře, zatím jsem v první třetině, takže jsem zvědavá, jak mě nakonec osloví :-) Tobě přeju, ať se ti další díl taky líbí :-)

      Vymazat
  8. Jsem zvědavá, jak se ti Dvůr trnů a růží bude líbit, panují kolem něj docela velké rozpory :) Já osobně patřím mezi ty, kteří ho považují za průměrný. A Země příběhů čeká nepřečtená i v mé knihovničce, tak snad se k ní obě brzy dostaneme ;)
    Marky (Books are my life...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No sama jsem na dvůr zvědavá, zatím je to taková hezká pohádka :-) no a země příběhů má kouzelnou obálku, už se na ni moc těším :-)
      Děkuji za komentář a měj se hezky :-)

      Vymazat
  9. Vypadají skvěle. Dvůr trnů a růží ti skoro závidím, což je divné vzhledem k tomu, že ho mám doma :D Krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné přírůstky! :)
    Novinku z Mystery Pressu mám rozhodně také v plánu a celá S. J. Maas čeká na přečtení, tak snad brzo :)
    Obzvlášť se těším na recenzi Báječných dnů, protože nad těmi stále uvažuji :)
    Měj se hezky a užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať se líbí :-) uvidíme, jaké budou báječné dny, sama jsem na ně zvědavá :-)
      Taky se měj hezky a přeju pěkné čtení :-)

      Vymazat