Rozbalovačka č. 11 (Vánoční)



Krásné dopoledne ,

dnes tady mám opět jeden z rozbalovacích článků.  
Na tento balíček jsem se strašně těšila a myslela jsem si, že se ho snad ani nedočkám. Balíček mi došel už v pátek, ale v rukách jsem jej měla až v pondělí. Celou dobu jsem absolutně netušila co bude obsahovat. 
Jak je to možné ? Je to jednoduché. S kamarádkou si takto zasíláme knihy k narozeninám, jmeninám i Vánocům. Letos jsme si daly jedinou podmínku a ta byla na počet kusů, které jsme si stanovily na tři. 

Ježíšek přišel dříve, a tak se půjdeme podívat co tedy balíček obsahoval. 


...hlavně pořádná nálož novin, ať se knihy mají jako v bavlnce...



... a je to tady... 
v balíčku se ukrýval "Hrob mé sestry",
"Ve službách zla"
a "Scarlet" z měsíčních kronik...




Anotace
Tracy Crosswhiteová, detektiv seattleské policie, strávila dvacet let v pochybnostech a otázkách, co se doopravdy stalo s její sestrou Sarah. Opravdu ji znásilnil a poté zabil Edmund House, recidivista žijící ve stejném městě, který byl za tento zločin odsouzen? Tělo se ale nikdy nenašlo. Co když vše bylo ještě jinak? Případ byl sice uzavřen již před lety, ji se ale s výsledky vyšetřování nikdy nesmířila. V Housovu vinu prostě nevěří.
K zásadnímu obratu dochází v okamžiku, kdy je nalezeno tělo Sarah. Tracy je odhodlaná odhalit pravdu stůj co stůj, ale temná a dlouho utajovaná tajemství, která vyplouvají na povrch, Tracy vystavují smrtelnému nebezpečí… 


Anotace
Zatímco ve Volání Kukačky soukromý detektiv Cormoran Strike vyšetřoval smrt modelky Luly Landryové, v románu Hedvábník zkoumal záhadné zmizení spisovatele Owena Quinea. Obě díla čtenáře zaujala nejen propracovanou zápletkou, ale také přesvědčivým vykreslením života obyčejných lidí. V knize Ve službách zla se ve smrtelném nebezpečí ocitne sám Cormoran Strike a čtenáři se můžou těšit nejen na ďábelsky rafinovanou zápletku plnou nečekaných zvratů, ale také na poutavý příběh o vztahu muže a ženy na křižovatce jejich osobních i profesních životů. 

Anotace
Když Byla Scarlet Benoitová malá, opustili ji oba rodiče a byla poslána na vychovávání k babičce. Nyní je jí osmnáct a je přesvědčena, že se o sebe dokáže postarat sama. Nepotřebuje a ani nechce si nikoho pustit do života. Výjimkou je její babička Michelle, žena, která Scarlet naučila všechno, co umí: pilotovat raketu, oškubat kachnu, ignorovat názor většiny a udělat si svůj. Celých jedenáct let byla babička pro Scarlet jedinou blízkou bytostí na světě.
Až do dne, kdy babička náhle zmizí a Scarletin život se obrátí vzhůru nohama. O dva týdny později se Scarlet snaží vydělat si na živobytí na jejich malé farmě, když vtom se objeví její ztracený otec, zbitý a blouznící. Scarlet se od něj dozví, že ho mučil jakýsi gang samozvaných strážců pořádku... který dosud stále drží v zajetí Scarletinu babičku. Jediný, kdo o tomto gangu něco ví, je Vlk, pouliční rváč, který navštěvuje místní hospodu. Ačkoli se Scarlet je nerada svěřuje cizím lidem, zvláště pokud jde o muže, z něhož čpí potíže na sto honů, ví, že potřebuje Vlkovu pomoc, aby našla únosce své babičky. To ale ještě Scarlet netuší, jakou roli hrála před lety její babička při záchraně princezny Selene, nebo kdo Vlk vlastně je a jaké jsou jeho skryté úmysly...



Z balíčku jsem měla ohromnou radost a už se těším, až se do některé z výše zmíněných knih začtu, ale mám ještě resty. 
Konec roku je tady co nevidět a já jsem ještě nepřečetla ani jednu celou knihu. Mám teď rozečtené Zlo, ale stále jsem někde mezi třetinou a polovinou příběhu a to i přes to, že mě kniha baví. Bohužel číst teď vůbec nestíhám, ale do konce roku bych chtěla mít recenzi na Zlo sepsanou. 

Pokud bysme se už spolu neviděli, moji milí čtenáři, tak Vám přeji pohodové svátky plné rodinné pohody a radosti. Nějakou pěknou knihu pod stromečkem a úžasný start roku 2017. 

Doufám, že se tady příští rok opět v plné síle shledáme.

Vaše Pinky :-)

20 komentářů:

  1. To je hezký nápad s těmi knihami :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní nálož! Přeju hezké počtení. :o) S Wish máme stejnou tradici už nějakých pár let a musím uznat, že je supr si takhle dělat radost a těšit se. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je to skvělé si takto během roku dělat radost :-)

      Vymazat
  3. Hrob me sestry mi take prisel,ale ne od kamaradky,ale mych penizku 😂😂
    Pekne cteni a musim premluvit další blogerku taky na knizky 😂😂

    OdpovědětVymazat
  4. To je opravdu "vaše hezká tradice" :) Ať se knihy moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkná tradice, užij si všechny knížky. Budu se těšit zejména na recenzi Hrobu mé sestry, ale i Ve službách zla. Já před časem četla Volání kukačky, ale ještě jsem se nedostala ani ke druhému dílu, takže bych s tou sérií měla určitě pohnout :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) A jak se ti Kukačka líbila ? Mě tato série zatím baví, i když hedvábník mi přišel o chloupek horší jak Kukačka. Sama jsem zvědavá na třetí díl :-)

      Vymazat
  6. Nádherné dárky :) První knihu sice neznám, ale anotace zní dobře. Snad se ti budou líbit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Snad se mi série bude líbit, když je na ni všude tolik chvály :-)

      Vymazat
  8. Krásné přírůstky a opravdu super nápad :)
    Z knih mám doma jen Scarlet, ale do ostatních dvou se chci také jednou pustit :)
    Taktéž přeji krásné Vánoce a šťastný Nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné dárky! :) a Aááách! Scarlet! Závidíím! :) Příjemné čtení přeju! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  10. LOVE PORTION, SPELL MAGIC FOR USING EX PARTNER.
    When two people really care for each other, they will always look for a way to work, no matter how hard it is. I've done everything to make sure my husband returns to me. here are the official contacts at Oduduwa: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    +2348135842629

    i) the magic of love to return the former love affair, to stop divorcing, the spell to end the love affair,
    (ii) traditional roots and herbs for the treatment of blood cancer, Aarskog's syndrome, Aase Smith syndrome.
    ABCD syndrome. Abderhalden Kaufmann Lignac's syndrome. Abdominal aortic aneurysm.

    OdpovědětVymazat