Přírustky č. 28

Krásné sobotní odpoledne milí čtenáři,
týden se s týdnem sešel a tak je tady opět článek, ve kterém Vám ukážu knihy, které mi doplnily knihovničku. 
Tento týden byl takový všelijaký a i když jsem dohromady přečetla tři knihy, byla jsem schopná sepsat recenzi pouze na jednu. Nerada bych se opět dostala do skluzu jako naposledy a tak si zbývající recenze dopíšu hned, jak budu mít chvíli času :-)
Tak, jak se mi moc nedařilo se psaním, tak jsem se poměrně krotila i s nákupama. Celkem mi tento týden udělaly radost dvě knihy. Jedna elektronická a recenzní výtisk v papírové formě. I když jsem byla včera na nákupech, tak se mi nechtělo nakouknout ani do levných knih, i když jsem se tam chystala už delší dobu. 
Co se to se mnou děje ? 
No, nebudu to už déle okecávat a raději vám půjdu představit výše zmíněné knihy.


Jako první jsem si udělala radost a pořídila jsem si další knihu do mé virtuální knihovničky a to sice novinku nakladatelství Host. Jedná se o detektivku Sucho z pera Jane Harperové.


Anotace
Odlehlý australský venkov odkrývá svá dávná tajemství.

Australské městečko Kiewarra sužuje dlouhodobé sucho, které si vybírá daň nejen na přírodě a dobytku, ale i na psychice místních obyvatel. Na jedné z farem najdou mrtvou ženu a jejího syna. O kus dál stojí auto otce rodiny Luka Hadlera, ten pravděpodobně manželku i dítě zastřelil a pak spáchal sebevraždu.

Na pohřeb přijíždí Lukův dávný kamarád, federální policista Aaron Falk, který v městečku prožil dětství. Vrací se nerad, počítá hodiny, kdy bude moct zase odjet. Od začátku je zřejmé, že tady není vítán.

Na naléhání Hadlerových Falk spolu s místním policistou Racem znovu neformálně otevřou vyšetřování zdánlivě jasného případu. Postupně vycházejí najevo různé maličkosti, které nahlodávají zprvu nezpochybnitelnou verzi o dvojnásobné vraždě a následné sebevraždě. Jak Falk proniká do okolností úmrtí, otevírají se staré rány a vznikají nové. Aaron a Luke totiž měli tajemství. Tajemství, o němž si Falk myslel, že je dávno pohřbené, ale po Lukově smrti opět vyplouvá na povrch… 




Knihu můžete sehnat již od 214 korun, stačí se podívat zde.


Další knihou, která mi přišla je recenzní výtisk z nakladatelství Omega. Na jejich stránkách jsem se účastnila konkurzu o knihu, která mě zaujala nejen svou krásnou obálkou, ale také anotací...


... v balíčku se ukrývala "Dcera čarodějnice" 
na tuto knihu jsem doopravdy zvědavá, tak snad se k ní co nejdříve dostanu :-)...


Anotace
Na jaře roku 1628 nalezne mladá Bess Hawksmith bezvládné tělo své matky viset ze stromu. Ví, že pouze jeden člověk ji může uchránit před stejným osudem - Gideon Masters, Warlock. Ví také, že jeho pomoc nebude zadarmo. 
V současnosti si Elizabeth v Anglii žije celkem spokojeně. Strávila staletí o samotě, hodně cestovala, přežila epidemie, války i smutek ze své nesmrtelností. Její osamělost náhle skončí, když se spřátelí s dospívající dívkou jménem Tegan. Ačkoli je to proti všem jejím zásadám, Elizabeth otevře své srdce Tegan a začíná ji trénovat na čarodějnici. 

Ale Gideon nespí a před ničím se nezastaví. Za svou pomoc si nárokuje Elizabethinu duši. A Bess nyní musí bojovat za záchranu sebe sama – a navíc, musí chránit dívku, kterou miluje jako svou dceru.


Knihu můžete sehnat již od 279 korun, stačí se podívat zde.


Tak to by byly mé přírustky pro 18. týden roku 2017. Dvě knihy sice nejsou nic moc, ale i tak z nich mám radost a pevně doufám, že Vás alespoň na jednu z nich nalákám a to buď teď, nebo příště, když už si budete číst recenzi :-)
A co vy ? Ulovili jste nějaký zajímavý kousek na který mi chcete dát tip ? Neváhejte a napište, budu se na Vaše komentáře těšit :-)

Mějte se krásně a užívejte 
Pinky 


Na co se můžete v brzké době těšit ?
❀ chystám recenzi na Dřív než ji najde
❀ chystám recenzi na Lahodně s Ellou : Džusy a smoothies pro každý den
❀ chystám recenzi na Země příběhů - kouzelné přání

10 komentářů:

  1. Moc pěkné nové kousky :) Sucho vypadá cekem lákavě a na Dceru čarodějnice se také chystám, právě mi přišla :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Sama jsem na obě knihy zvědavá. Tobě taky pěkný čtení :-)

      Vymazat
  2. Sucho jsem si koupila v papírové podobě a dnes začínám číst, tak se budu těšit na tvůj názor :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se k němu brzy dostanu, momentálně jsem v eformě začala číst báječné dny :-)
      Ať se ti kniha líbí :-)

      Vymazat
  3. Obe knizky super. Dceru carodejnice ctu. Uz jsem za pulkou a libi se mi.:)

    OdpovědětVymazat
  4. obe knihy me taky zaujaly, ale Sucho asi nejvic :-)

    OdpovědětVymazat