Rozbalovačka č. 15 & 16

Krásný středeční den,

dnes tady mám opět jeden z rozbalovacích článků. Konkrétně se mi sešly dva balíčky. 
První balíček obsahuje jednu knihu, kterou mi objednal přítel na eshopu knihy.cz a já jsem velice ráda, že na mě tak myslí a že už mám knihu doma, zvlášť pro to, že první díl už mám přečtený a byla jsem velice spokojená. Asi se u mě zrodila láska k novému žánru !! 

Jako druhý balíček mi přišly dvě knihy od nakladatelství LEDA a jedná se o recenzní výtisky, na které jsem velice zvědavá. 

Mimochodem, není to tak dávno, co jsem dočetla Illuminae, a musím vám říct - PECKA , BYLA TO PECKA !! Ještě dnes, nebo zítra sepíšu recenzi, tak se budete moct podívat, jak se mi kniha líbila.

Tak, nebudu to už déle natahovat a půjdeme se spolu podívat, jaké knihy mi tedy udělaly radost :-)




... balíček byl doopravdy pečlivě zabalený...



... balíček tedy obsahoval třetí díl měsíčních kronik a já už se moc těším, až se do této série zase začtu...


... balíček od Ledy obsahoval dvě knihy...




... v balíčku se ukrývaly knihy "V pasti" a "Deník sráče"...




Anotace
Jednatřicetileté Sonje se rozpadlo manželství – po dramatickém rozvodu se ocitla prakticky bez prostředků… a bez syna. V islandské krizi je Sonja bez práce a síly jí docházejí. Její rozvodový advokát jí nabídne pracovní cestu do ciziny a Sonja si pozdě uvědomí nebezpečí…Banka, kde pracoval její bývalý manžel, zkrachovala a jeho vyšetřují kvůli účasti na rozsáhlých finančních machinacích. Sonja celou dobu nic netušila – co všechno ještě před ní skrýval? Domyslí si to, když jí syn náhodně ukáže jednu fotografii… Pod hrozbou, že jí gang unese syna, je schopna vymýšlet nové a nové způsoby, jak uniknout pozornosti celníků, nakonec ji ale jeden z nich zastaví. Znamená to pro Sonju definitivní konec, anebo naopak naději na únik z pasti?



Anotace
„Rád sem ubližoval ženskejm… Tejral sem je psychicky… Dělalo mi to dobře.“ Jen dokud se všecko neobrátilo proti mně, přiznává v brutálně upřímné, vtipné a zřejmě autentické zpovědi čtyřicetiletý mediální šíbr, cynik a bývalý alkoholik. Vstupte do zmateného světa špičkové reklamy, kam se vyšvihl jako nanicovatý mladík z irského buranova, poznejte drsnou atmosféru velkoměsta, kde se tento privilegovaný kretén snaží překřičet samotu posedlostí, silnými slovy a občas i pěstmi.Příběh sice vypráví kreativec znalý mnoha profesionálních triků, v tomto případě je ale nepoužil, protože na tak horečnaté chrlení bolesti lidská fantazie nemá. Svůj životní příběh tu totiž čtenářům předkládá zavilý manipulátor a zoufalý trosečník, který svým životním stylem požírá sám sebe – zároveň však člověk poctivě přiznávající, že sklidil, co zasel, jedinec budící současně odpor i soucit… a místy dokonce překvapivé ztotožnění. Jeho nahlédnutí do pofiderních zákoutí raněné lidské duše vyvolává ohlas po celém světě.


Sama jsem tedy zvědavá co řeknu na Deník sráče, ale díky jeho "kabelkovému" formátu a počtu stran bych se to mohla dozvědět za jedno odpoledne.

A co vy a tyto knihy ? Četli jste je ? A jak se Vám líbily ? Nebo Vás taky lákají a teprve se je chystáte číst ?
Určitě mi napište do komentářů, ráda si přečtu Váš názor.


Mějte se krásně 
Pinky :-)

14 komentářů:

  1. Krásné knihy ti přišly.Mě Cress dorazila včera.Má krásnou obálku,jako všechny knihy z téhto série .A hodně se těším na tvou recenzi knihy Deník sráče .=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no na pokračování měsíčních kronik už se těším a na Deník sráče jsem teda zvědavá :-D

      Vymazat
  2. Já jsem se ještě do Měsíčních kronik nestihla začíst, dostala jsem je k Vánocům :-). Snad se k nim brzy dostanu :-)
    V pasti mám od ledy také, tak uvidíme, jak se nám bude líbit. Pěkné čtení :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si první díl koupila až po Vánocích, ale neodolala jsem, myslím, že by se ti taky mohl líbit. Jak scifárny nečtu, tak jsem knížku nedala z ruky :-)

      Vymazat
  3. Cress ♥ Nemám co víc bych napsala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad s ní budu stejně spokojená jako s prvním dílem :-)

      Vymazat
  4. Deník sráče jsem si taky chtěla přečíst, ale pak jsem nakoukla do ukázky a ten chlap mě tak vytočil, že jsem tu knížku musela zase odložit. :D Tak snad někdy příště. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé kousky. Jsme moc zvědavá na recenzi V pasti a Sráče :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny knihy vypadají skvěle, hlavně Cress :) Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na Měsíční kroniky se také chystám a musím říct, že ti Cress straaašně závidím! :D Ať se líbí! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Nedávno jsem přečetla první díl a musím říct že už se moc těším na další :-)

      Vymazat