Narozeninová soutěž

Krásné odpoledne, milí čtenáři,
tak trochu jsem zaspala, neboť na konci června, konkrétně tedy 23.6. tento blog oslavil své první narozeniny!

Ano, je to tak. Už je to rok, co se snažím psát recenze na knihy, které jsem přečetla a když se zpětně podívám na své první pokusy a na recenze, které píšu dnes, tak vidím obrovský skok kupředu nejen s délkou textu, kterému se v začátcích opravdu recenze říkat nedalo, ale také se snažím články doplňovat vlastními fotografiemi, aby to nějak vypadalo, že ano? :-)

Díky Lucy dostal blog nový kabátek už na konci května. Jsem jí velice vděčná, že si se mnou dala tu práci a tak jí tímto ještě jednou děkuji.
Dále děkuji také Vám, mým čtenářům, že ke mně chodíte, a že Vás mé recenze vůbec baví číst, protože bez čtenářů by to prostě nebylo ono, takže Vám moc děkuji a doufám, že Vás mé články budou bavit i nadále.

Když jsem s blogováním začínala, tak se mi ani nesnilo o tolika pravidelných čtenářích, milých komentářích a už vůbec ne o nějakých knižních spolupracích. Takže mé velké díky patří také nakladatelům, kteří mi posílají knihy k recenzování a jsou s mými recenzemi spokojeni (alespoň v to doufám.)

Tak a teď ke slibované soutěži.
Inspirovala jsem se právě u Lucy, která nedávno také pořádala soutěž a vymyslela jsem pro Vás křížovku, kde se bude hrát o skvělé knihy!

Knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Grada, (mockrát děkuji milé Báře) a jsou jimi pořádné pecky! O co se tedy bude soutěžit?




Výherci budou dva a jak už fotky napovídají, soutěží se o sérii Láska podle Shakespeara a o detektivní sérii s Erikou Fosterovou, nebudou chybět ani malé knihomolské drobnosti.

Podmínky soutěže
❀ soutěžit mohou osoby s doručovací adresou v ČR
❀ soutěž potrvá od 3.7.2017 a ukončena bude 10.7.2017
❀ pro účast v soutěži je nutné vyplnit soutěžní formulář, který najdete na konci článku. V soutěžním formuláři bude nutné vyplnit křížovku, tolerovány budou dvě chyby
abyste se mohli do soutěže zapojit je také nutné odebírat blog a to buď jako pravidelný čtenář a nebo Facebookovou stránku. Je to výhoda také pro Vás, jelikož další soutěže se již chystají
výherci budou dva a rozhodne o nich losování na random.org
výherce bude po skončení soutěže kontaktován na email a má tři dny na to, aby se ozval. V opačném případě bude losování opakováno



Všem přeji hodně štěstí! :-)

7 komentářů:

  1. Gratuluji k prvním narozeninám! :o) Přeju spousty dalších růžových knižních let. :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ještě jednou gratuluji i tady k narozeninám blogu a snad tady s námi budeš ještě dlouho :))
    A díky za opravdu super soutěž! ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Také gratuluji k blogovým narozeninám, Jani!
    Moc ráda tvé články a recenze čtu. A nový kabátek se mi tuze líbí :)
    Doufám, že jednou i mé recenze dostanou pořádnou šťávu a budou i obsahově mnohem konstruktivnější...
    Přeji krásné léto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji Moni :-) Mě se tvé recenze líbí! :-)

      Vymazat
    2. Tak to děkuji ;)
      Já vždycky když překliknu jinam, tak mám pak takový špatný pocit, přijdou mi ty moje pokusy takové nedostačující :( Ale těší mě, že jsou tací, kteří je čtou - Díky! ;)

      Vymazat