Hodnej kluk | Elle Kennedy, Sarina Bowen

Je libo hokejové utkání z jiné perspektivy?
Hodnej kluk vás jím provede!


Jess Canninganová je nyní v jednom kole, organizuje totiž svatbu svému bratrovi a jako černá ovce rodiny si rozhodně nemůže dovolit další selhání. Už je to pár měsíců, kdy se seznámila s Blakem, a rozdala si to s ním na masážním křesle. To se však nikdo nesmí dozvědět!

Jenže Blake jde za svědka svému hokejovému spoluhráči a má tendence se Jess míchat do její práce. On je totiž tak lehkomyslný, praštěný a holky střídá stejně často jako ponožky. Hlavně je sexy, tak strašně sexy...

Na rtech cítím Blakeova ústa. Jak k tomu sakra došlo? A proč ho nezastavím?
Dobře, vím proč. Protože je to moc a moc příjemné.
Vzhledem k jeho obří velikosti a vážnému případu poruchy pozornosti byste čekali, že tomu chlapovi líbání moc nepůjde. Jenže právě naopak. Blake líbá překvapivě něžně. Rty má teplé a měkké a s jazykem si dává načas – to si pamatuju z našeho posledního dostaveníčka.
A dneska to má na mě stejný účinek, na jaký si vzpomínám.
Jednou rukou mě vezme za zátylek a polibek prohloubí. Prolíbá si horkou cestičku po mém spodním rtu, a když zariskuju a otevřu oči, vidím, že on je má pevně zavřené. V pohledné tváři má vepsané soustředění. Pousměju se. A jasně že ve chvíli, kdy rozevřu rty, mi do nich pronikne jazykem. Špičkou se dotkne špičky mého. Jako by mi páteří projel elektrický výboj.

Blake Riley má solidně našlápnutou kariéru, je totiž hokejový bůh... Ženy po něm touží, má skvělé přátele a v utkáních střílí jednu branku za druhou.

Jess se mu líbí a vlastně by rád zopakoval tu záležitost s masážním křeslem. Jenže to vypadá, že ona děla všechno proto, aby se mu vyhýbala. Blake je však zvyklý, že k tomu, aby skóroval se musí snažit a tak je pevně rozhodnutý, že Jess přesvědčí, že je vlastně obyčejný hodný kluk.


Už je to nějaký ten pátek dozadu, kdy nakladatelství Baronet vydalo Hodnýho kluka. Jelikož mám erotické romány poměrně v oblibě, tak jsem věděla, že mi nesmí uniknout, ani tato kniha. Tak se pojďme podívat, jak se mi líbila.

Jako první se klasicky podíváme na obálku. Ta se opravdu povedla a osobně se mi líbí více než obálka originální. Je vyvedena v modrých barvách s náznakem ledu poškrábaného od bruslí. V hlavní roli se nám zde krásně vyjímá náš hodnej kluk a v pravém dolním rohu si můžeme povšimnout siluety hokejisty.

Uvnitř pak najdeme dvaatřicet kapitol, přičemž každá má svůj vlastní název a je rozdělena na dva vypravěče - Jess a Blakea.

Na tuto knihu jsem slyšela samá slova chvály a tak jsem se neskutečně těšila, až se ponořím do tohoto příběhu plného mužných hokejistů a erotiky.

Všichni se asi shodneme, že je nejlepší, pokud vás kniha chytne hned od samého začátku. Zde by však mohlo několik čtenářů narazit. Hned od prvních vět jsme vhozeni do příběhu ve chvíli, kdy přípravy na svatbu vrcholí a Jess je nervózní z toho, aby vše dopadlo na jedničku. Blake ji přitom skládá laciné komplimenty a vymýšlí další zábavu, která by mohla oživit tu Jessinu,

Myslím si, že je to právě začátek, který je poměrně problémový. Čtenář se zde špatně orientuje a celkově se jedná o jeden velký chaos. Osobně jsem měla ze začátku problém se začíst a knihu jsem odkládala více než je zdrávo. Chuť se ke knize vrátit a číst se jaksi nedostavila a tak se stalo, že jsem knihu "četla" několik měsíců. Nicméně hned, jakmile se čtenář přehoupne přes onen problematický začátek, tak příběh dostane tu správnou šťávu.

Blake je veselý chlapík, který je roztomilým obrem milujícím hokej a krásné ženy. Jedna se mu však zamlouvá tak nějak více, a on se proto začíná snažit Jess ukázat, že není zas až tak špatný, jak si o něm myslí, ale že se dokáže zajímat i o své okolí a je něčím víc než jen špičkovým hokejistou.
Jess je pro něj pořádným oříškem, ale on je zvyklý, že každý úspěch předchází pořádná námaha.

Jess je značně tvrdohlavá a odmítá se hnout z místa. I když vždy, když vidí Blakea vzpomíná na jejich dostaveníčko, je rozhodnutá, že se již nesmí opakovat. Když se však kvůli školy přestěhuje do Toronta je nervozní z toho, že bude nejspíš Blakea potkávat. Zvláště pak, když její bratr se svým manželem žijí ve stejném domě.

Myslím si, že když pomineme začátek knihy, jedná se o úžasný román, Blakea s Jess si určitě zamilujete. Jejich vztah se krásně vyvíjí i když začátek je, jak už to tak bývá, poměrně krušný. Když však Blake alespoň trošku naruší Jessinu ochrannou bariéru, všechno se zlomí. Jess si začne alespoň trošku uvědomovat, že na Blakeovi možná něco je, že možná není zas až tak špatným člověkem.

I když se nejedná o žádnou hlubokomyslnou literaturu, jak už to u těchto románů bývá, věřím, že si Hodnýho kluka určitě zamilujete. Zvláště pak, pokud máte rádi knihy, ve kterých se snoubí sexy muži se zábavnými situacemi a perfektně vymyšleným příběhem.

Pokud jste Hodnýho kluka ještě nečetli a láká vás, tak rozhodně neváhejte, jedná se o báječné čtení, které vám může dělat společnost třeba při horkých letních večerech.


Název: Hodnej kluk
Série: WAGs (1. díl)
Autor: Elle Kennedy, Sarina Bowen
Překlad: Zuzana Ľalíková
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 320
Rok vydání: 2018




2 komentáře:

  1. Pěkná recenze :) I mě kniha zaujala hned jak vyšla, bohužel jí ale zatím doma nemám. Snad časem. :)

    OdpovědětVymazat